02 Мај, 2013 22:22 од Велес Категорија: Телефони // Мобилни телефони

zamena alcatel 991 za 995 so moja doplata ili za kes

5000 ден.

02 Мај, 2013 01:08 од Охрид Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Prodavam aklatel 995 -kako nov

5900 ден.

30 Апр, 2013 08:12 од Штип Категорија: Телефони // Мобилни телефони

NOKIA N9 HITNOOO

2200 ден.

30 Апр, 2013 08:10 од Ресен Категорија: Телефони // Мобилни телефони

TABLET 7 INCI HITNOOO

2300 ден.

29 Апр, 2013 16:37 од Штип Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Sony Ericsson Xperia X1

По договор

29 Апр, 2013 14:49 од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Продавам или менувам Хпериа Х8 и Алкател 991

По договор

29 Апр, 2013 12:18 од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Продавам HTC hd7

По договор

26 Апр, 2013 23:03 од Кавадарци Категорија: Телефони // Мобилни телефони

zamena za samsung galaxy s 1,2 ili3

По договор

26 Апр, 2013 10:36 од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

SAMSUNG GALAXY S2 - CRN

220 EUR

26 Апр, 2013 10:36 од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

LG NEXUS 4 16GB - NOVI so garancija (rabotat na site mrezi)

По договор

26 Апр, 2013 10:35 од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

SAMSUNG GALAXY S3 - BEL

320 EUR

25 Апр, 2013 18:45 од Струмица Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Купувам Галакси С

По договор

25 Апр, 2013 15:29 од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Prodavam BlackBerry Torch 9800

5000 ден.

25 Апр, 2013 11:36 од Штип Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Prodavam Sony Xperia Tipo

По договор

24 Апр, 2013 21:45 од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Продавам Nokia 5800

По договор

24 Апр, 2013 10:29 од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

iPhone 4 16GB CRN

230 EUR

24 Апр, 2013 10:23 од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

iPhone 4S BEL

270 EUR

23 Апр, 2013 17:37 од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

iPhone 4s (crn-16gb) neverlock

300 EUR

22 Апр, 2013 16:08 од Куманово Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Продавам HTC Explorer

3500 ден.

20 Апр, 2013 18:15 од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

iPhone 5 neverlock 16 G

540 EUR

18 Апр, 2013 23:40 од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Продавам ганц нов HTC Windows Phone 8S

12300 ден.

18 Апр, 2013 12:23 од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

*** NOVO *** iPhone 5 protektori *** predna+zadna (3-delna)

300 ден.

18 Апр, 2013 00:01 од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

ПРОДАВАМ Xperia X8

4000 ден.

Прва | Претходна | ... | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | ... | Следна | Последна