Купувам LG KE820

10 Окт, 2013 17:20 Се купува од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 1000 ден.
Купувам LG KE820. Со телефонот немора да иде ништо освен полнач. Затоа што телефонот е прилично стар од 2006та година, плаќам највеќе до 1000 - 1200 денари.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075528876 Име: Aleksandar

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот