PRODAVAM LG OPTIMUS BLACK P970

09 Окт, 2013 23:45 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 4000 ден.
LG OPTIMUS BLACK P 970,,,,,ANDROID 4.0.4 ----KAMERA 5 MGPX,,,PREDNA 2 MGPX,,,,,1 GH PROCESSOR GORRILA DISPLAY,,,,ODLICEN
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070-63-83-74 Име: LG P 970

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот