PRODAVAM LG OPTIMUS BLACK

08 Окт, 2013 00:17 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 4500 ден.
LG OPTIMUS BLACK PRV GAZDA KUPEN OD TMOBILE
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070-63-83-74 Име: Анонимен

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот