Продавам iPhone 4 црн перфектно сочуван

07 Окт, 2013 15:51 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 250 EUR
Се продава iPhone 4 купен и заклучен на t-mobile работи на најновиот iOS софтвер, 7.0.2 Софтверски работи без никаква маана, сите делови се оригинални, никогаш не бил расипан, ниту пак на сервис. Никогаш не е отворен, ниту паднат!! За оваа цена го добивате најдобро сочуваниот iPhone 4! Јавете се, дојдете да го видите и ќе се уверите :)
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078244443 Име: Филип

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот