Се продава Sony Ericsson Live With Walkman (WT19i)

03 Окт, 2013 20:45 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 2500 ден.
Телефонот е со пукнат touchscreen, но touch-от РАБОТИ БЕСПРЕКОРНО. Има само физичко оштетување, распукан touchscreen. Телефонот НЕМА НИКАКВИ ТЕХНИЧКИ ДЕФЕКТИ, има уште еден месец од гаранцијата.Доаѓа со последната верзија на Андроид, во пакет како што е купен со оригиналната кутија, 2GB мемориска, слушалки, полнач, гаранција од Мобико која важи уште 1 месец. Купен од T-Mobile, прв сопственик. Има инсталирано и навигација NAVIGON. РАБОТИ САМО СО T-MOBILE SIM!!!
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070370843 Име: Marko

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот