dva telefona za eftina cena samsung 3350 bel i srebren

03 Окт, 2013 13:21 Се продава од Велес Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 3500 ден.
novi telefoni ne koristeni ni 3 meseca
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078399430 Име: ace

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот