iPhone 4 NEVERLOCK

04 Окт, 2013 10:15 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 215 EUR
Telefonot e ubavo socuvan, crna boja, 16gb Neverlock...
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 077 879 151 Име: Христијан

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот