Безжичен маус - Acron

30 Окт, 2013 20:27 Се продава од Скопје Категорија: Компјутери // Останато

Обнови Измени Избриши
Цена: 350 ден.
Спецификации:  2.4 GHz безжичната технологија која нуди и до 10 метри оддалеченост од предавателот. Лесен, удобен и со елегантен дизајн. Не е потребна инсталација само го приклучувате и работите со маусот. Има16 бежични канали со автоматско скоканје на фреквренциите. Користи 1 AAA батерија. Димензии: 11.2цм x 5.8цм x 2цм. Достапна боја: Црна и Бела Цена: 350 денари
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078866689 Име: www.KupiOdDoma.com

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот