Toshiba

07 Сеп, 2013 22:20 Се продава од Прилеп Категорија: Компјутери // Лаптопи

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Laptop toshiba satelite 1,6ghz 512 ram 40gb hard menuvam A iphone 3gs
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070900899 Име: Zlatko

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот