nadvoresen hard disk novi 320gb

31 Авг, 2013 03:57 Се продава од Скопје Категорија: Компјутери // Останато

Обнови Измени Избриши
Цена: 2000 ден.
nadvoresen hard disk 320 gb novi maxtor moze da se upotrebat i na lap top hard diskot e od nov laptop i stavena e kutija i napraven e nadvoresen kutijata e havit a vnatre maxtor
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075213613 Име: gorjan

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот