iPad Mini

30 Сеп, 2013 14:00 Се продава од Скопје Категорија: Таблети // Таблети

Обнови Измени Избриши
Цена: 265 EUR
Se prodava iPad Mini so 16G i Wi- Fi.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 077592080 Име: iButik.mk

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот