Lenovo IdeaTab A2107

15 Авг, 2013 04:09 Се продава од Скопје Категорија: Таблети // Таблети

Обнови Измени Избриши
Цена: 8000 ден.
Lenovo IdeaTab A2107 komlet nov http://www.gsmarena.com/lenovo_ideatab_a2107-5247.php
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075213613 Име: gorjan

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот