Tablet Asus Transformer [TF101]

14 Авг, 2013 23:57 Се продава од Скопје Категорија: Таблети // Таблети

Обнови Измени Избриши
Цена: 10500 EUR
Се продава Asus Transformer TF101 16GB заедно со оригинална футрола. Користен е околу една година и 3 месеци . Нема физички оштетувања на таблетот. Спецификации: http://www.gsmarena.com/asus_transformer_tf101-3936.php
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 071375792 Име: Стефан

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот