Скрин протектори(фолии) за Alcatel ot-991/991d/Play/Droid XL.

28 Јул, 2013 23:44 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Останато

Обнови Измени Избриши
Цена: 150 ден.
Продавам 2 заштитни фолии (скрин протектори) за Alcatel ot-991/991d/Play/Droid XL. Цена за двете: 150 денари screen protector фолија за екран
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070/277-532 Име: Марко

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот