Bubica, Bubici

16 Јул, 2013 03:22 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Останато

Обнови Измени Избриши
Цена: 400 ден.
Вршиме продажба и изнајмување на тотално невидливи бубици. Бубиците се со магнет со димензии 3мм Х 1мм кои стојат до ушното тапанче и е невозможно да се видат. Бубиците работат со една батерија и не греат, имаат чист звук без бучава. Имаме приклучоци за разни телефони: Нокиа, Самсунг, Сони.... Изнајмување - 400 денари Продажба - 1800 денари со можност за бесплатна достава низ цела држава. Бубиците имаат гаранција.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 077/766-967 Име: Nikola

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот