MacBook Pro

15 Авг, 2013 12:05 Се продава од Скопје Категорија: Компјутери // Лаптопи

Обнови Измени Избриши
Цена: 350 EUR
Se prodava 16 incen MacBook Pro so 2,2, Dual Core, 200 Hard Disc, 2G RAM.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 077592080 Име: iButik.mk

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот