Gigabyte GTX 570 - Ultra Durable VGA - WINDFORCE Vapor Chamber

21 Јун, 2013 09:45 Се продава од Скопје Категорија: Компјутери // Делови

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Графичката карта е во одлична состојба. ---!Ultra durable VGA edition:-----! -2oz бакарни PCB! Japanese Solid Capacitor. - WINDFORCE 3x Vapor chamber cooling. Oдлична за OVERCLOCK. - Tier 1 Samsung/ Hynix memory -Ferrite Core / Metal choke -Lower Rds(on) -----Спецификација: 1280 MB GDDR5 memory 320-bit memory interface Core clock 780 MHz Memory clock 3800
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 076403785 Име: Slave

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот