LCD-Монитор-Samsung SyncMaster 920nw

19 Јун, 2013 12:25 Се продава од Куманово Категорија: Компјутери // Делови

Обнови Измени Избриши
Цена: 3000 ден.
Продавам монитор Samsung SyncMaster 920nw користен пола година скоро нов доколку сте заинтересирани исконтактирајте ме
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 071305413 Име: Дејан

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот