zemjiste

09 Јун, 2013 15:20 Се продава од Струмица Категорија: Останато

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
prodavam povolno 2000m2 zemjiste vo atarot na Gradsko Baldovci-Strumica
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 071220234 Име: kalopi

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот