Kingston SSDNow V300 Drive 128GB

22 Мај, 2013 18:09 Се продава од Скопје Категорија: Компјутери // Делови

Обнови Измени Избриши
Цена: 5000 ден.
Kingston SSDNow V300 Drive 128GB Сеуште под гаранција, во одлична состојба.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078895650 Име: Stefan

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот