Продавам хард диск ExcelStor Jupiter 160GB + гратис 250MB RAM

11 Авг, 2013 11:08 Се продава од Скопје Категорија: Компјутери // Делови

Обнови Измени Избриши
Цена: 1000 ден.
Продавам хард диск ExcelStor Jupiter 160GB, 3,5" SATA II, 7200 RPM. Користен во екстерна кутија за гледање филмови на ТВ. Цена 1000 денари. Со хард дискот следи гратис 256MB RAM плочка.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070461700 Име: HDD

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот