Apple iPad 64GB wifi + 3G

07 Апр, 2013 11:13 Се продава од Скопје Категорија: Таблети // Таблети

Обнови Измени Избриши
Цена: 190 EUR
KAKO NOV!!! Moze i zameni so telefoni! Cena ludnica: 190e!
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 077592080 Име: krale

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот