Сервис за ЛЦД Монитори

15 Мар, 2013 10:08 Се продава од Скопје Категорија: Останато

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Брза поправка на Вашиот ЛЦД Монитор Поправка на Лаптоп и десктоп компјутери Гарнации до 1 година Бесплатен транспорт и обезбедена достава www.lcd-servis.com 070 765 767 и 20 33757
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070765767 Име: Dejan

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот