НОВИ LED Светла, ТРЕПКАЧИ, Сигнални диоди, Фистони ПРОМОЦИЈА

11 Мар, 2013 02:30 Се продава од Кочани Категорија: Останато

Обнови Измени Избриши
Цена: 120 ден.
НОВО! НОВО! НОВО! 1) Портокалови LED Трепкачи / Жмигавци BAY15S | 250ден. Види Видео клип youtube.com/watch?v=y7YyXhRJsqI youtube.com/watch?v=VMWPUSQu7YE 2) Црвени LED Сигнални светла со светло за кочница BAY15D (со два контакти) | 400ден. 3) Нови LED Фистони со 6 LED 5630 чипови - 350 LUMENI | 120ден. 4) Фистони со 8 LED 5050 чипови | 120 5) Нови LED Т10 (W5W) со 9 LED 5630 чипови - 490 LUMENI | 150ден. 6) Водоотпорни 30cm LED Ленти со 5050 чипови ЕКСТРА ЦЕНИ! Достава низ цела Македонија
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078315818 Име: Томислав

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот