Stylus за сите видови на таблети и телефони! Најдобрата цена на пазарот!!!

24 Фев, 2013 18:33 Се продава од Скопје Категорија: Таблети // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: 200 ден.
Можете да го користите ова пенкалце, за истите цели како што го користите и вашиот прст! Но можете и да инсталирате некоја апликација за забелешки, па да го користите таблетот како „обична“ тетратка.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078244443 Име: Филип

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот