Memory card Micro SD 32gb

20 Фев, 2013 17:03 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: 1500 ден.
32gb, vo odlicna sostojba, minimalno koristena...
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 072690247 Име: Armagedon

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот