ПРОДАЖБА: Apple IPhone XS MAX 512 GB отклучен.

22 Јул, 2019 14:12 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 650 EUR
Сите наши производи се сосема нови, оригинални и доаѓаат со гаранција од производителите. 100% задоволството на клиентите. 100% заштита на клиенти. Контакт со мене сега ако сте заинтересирани. WHATSAPP: +5511981977479
Прати E-Mail Прати Е-Маil Име: christiano Anabel

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот