Samsung Galaxy A8

11 Апр, 2018 17:01 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 380 EUR
Prodavam nov, nekoristen Samsung Galaxy A8, zlatna boja, dekodiran i garancija.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070201136 Име: Marina

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот