Se prodava Samsung S7 Edge (T-Mobile)

20 Мар, 2018 12:51 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 360 EUR
Се продава Samsung Galaxy S7 Edge (Црн) купен во Т-Мобиле. Телефонот е во перфекнтна состојба во оригинална кутија со комплетна опрема и дополнителна заштитна фотрола.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 076423035 Име: Самсунг

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот