iPhone X nov neotpakovan so garancija

12 Ное, 2017 10:23 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 1385 EUR
Итно продавам iPhone X 64 GB Space Gray, неотпакуван со целофан и неактивиран со 1 година интернационална гаранција.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078266661 Име: iPhone

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот