Samsung J5 2017

08 Ное, 2017 23:16 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 220 EUR
Два , нови (денес земени од VIP) некодирани, гаранција стандардна 2 години 13,500 piece
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075230346 Име: Анонимен

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот