Prodavam Huawei P8 Lite, so garancija, kupen od VIP, bela boja

09 Окт, 2017 18:34 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 6000 ден.
Prodavam Huawei P8 Lite, so garancija, kupen od VIP, bela boja
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078401761 Име: Zoran

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот