Samsung Galaxy S5 Mini 16GB Charcoal Black

09 Окт, 2017 15:41 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 4500 ден.
Продавам Samsung Galaxy S5 Mini (G800F) 16 GB купен од Телеком, по истек на договор отклучен да работи на сите мрежи. Телефонот е сочуван без гребнатини на екранот и камерата, ставено е заштитно стакло од прв ден. Заедно доаѓаат оригиналниот Samsung полнач и кутија.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон Callidus Име: Callidus

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот