ORIGINALNI igri za XBOX ONE

03 Окт, 2017 15:43 Се продава од Скопје Категорија: Останато

Обнови Измени Избриши
Цена: 1 EUR
Ги продавам игрите на прикачената слика. Сите се купени во Швајцарија во изминативе 5-6 месеци. Немам интерес за играње, па едвај два пати дали се пуштени, на некои ни кодот мислам го немам внесено. Апсолутно оригинални се, со пакување и се што следува со него. Исто така имаат и официјална гаранција која не знам како и дали би можела да се искористи во МК. Цената е по договор во зависност за која и колку игри сте заинтересирани. За повеќе инфо можете да ме исконтактирате на моб, вибер, WhatsApp.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075307706 Име: Aleksandra

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот