Продавам користен LG G4

23 Мај, 2017 22:47 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 15000 ден.
Продавам LG G4 (H-815) користен година и пол. Телефонот и екранот се одлично сочувани. Единствено на долниот дел на телефонот кај слотот за полнење има неколку гребаници. Во пакет со телефонот доаѓа оригиналната кутија, оригиналниот полнач, оригиналните слушалки, две маски (црна силиконска и сива Quick Circle). Цената не е фиксна.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070384193 Име: Цветан

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот