Продавам лаптоп MAV BOOK AIR 13.3 inch.

15 Јан, 2017 17:45 Се продава од Скопје Категорија: Компјутери // Лаптопи

Обнови Измени Избриши
Цена: 600 EUR
Продавам лаптоп MAV BOOK AIR 13.3 inch, Inte core 2 duo, 1,6 Ghz, Macintosh HD 74,53 GB , комплет со external USB Super Drive , со оригинален софтвер и две ЦД - а, во одлична состојба. Нова батерија, променета во декември 2016 год. Прв сопственик.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070 206 415 Име: Славко

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот