Продавам iPhone 6s 64gb space grey

22 Дек, 2016 15:01 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 450 EUR
Продавам iPhone 6s 64gb купен при крајот на октомври 2016. Користен само со заштитна маска и заштитно стакло, перфектно зачуван. Го продавам во оригиналната кутија во која е купен со сите дотатоци и гратис 5 заштитни маски.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075 275 255 Име: Aleksandar

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот