Se prodava LG G2

21 Дек, 2016 16:29 Се продава од Штип Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 4500 ден.
Telefono si rabote perfektno, samo ekrano e puknat u gornoto levo kjose, koristen so maska i staklo celo vreme. So nego ode punac i slusalki
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 071237794 Име: Daniel

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот