LG Tribute - USA - 1000 ден

21 Дек, 2016 16:25 Се продава од Штип Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 1000 ден.
LG Tribute - USA - 1000 ден работе само со амерички картички, екрано му е пукнат
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 071237794 Име: Daniel

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот