Xiaomi Mi 4 - НОВ со кутија фул пак, 2gb / 16gb

14 Дек, 2016 21:09 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 8500 ден.
Xiaomi Mi4 НОВ со КУТИЈА ФУЛ ПАКУВАЊЕ бел 2гб рам 16гб меморија
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070 Име: Mobile

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот