Продавам iPhone 6

14 Ное, 2016 12:04 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 340 EUR
Се продава iPhone 6 16 GB, екстремно сочуван без никакви траги од користење. Доаѓа во оригиналното пакување со кутија, слушалки, полнач, алуминиумски кабел Anker од 1.8 м со плетена најлонска облога и резервен скрин протектор. Како и самиот телефон, и останатата опрема е во беспрекорна состојба.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон +38978213652 Име: Иван

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот