Idol 2 mini,со гаранција

14 Ное, 2016 09:18 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 2800 ден.
Без траги на користење,со заштитно стакло и гаранција до 22.05.2017 Гратис 4 маски
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070733330 Име: Роберт

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот