Се продава одлично сочуван iPhone 5s 16 gb silver

11 Авг, 2016 22:49 Се продава од Неготино Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Телефонот е во одлична состојба, без ниедна гребнатина, целото време е користен со заштитни стакла и обрачи. Стар е 2 години. Купен е од Т-мобиле, можеме да ви приложам доказ дека не е краден. После 25 август може да биде отклучен на сите мрежи, дотогаш работи само на Телеком.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 070200209 Име: Трајче

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот