Декодирање и софтверски поправки за сите Мобилни Телефони

11 Јул, 2016 12:46 од Скопје Категорија: Телефони // Услуги и сервис

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Декодирање и софтверски поправки на избришана ефс партиција,имеи број,сериски број,FRP Lock и Reactivation Lock и ред други проблеми на SAMSUNG, LG, Alcatel, Huawei, HTC и други мобилни телефони.Декодирањето е на лице место со време на траење од 5 до 90 минути. За повеќе информации јавете се на: 075/421-493 или 02/5211-745
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 075/421-493 Име: Alfamobil

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот