Siemens Xelibri 2

22 Јун, 2016 14:35 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 500 ден.
Продавам многу редок телефон, истотака телефонот е во одлична состојба работи само на ONE картички купен е од Germanos. Доколку сте заинтересирани слободно јавете се! Телефонот е комплет со полнач.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 076530041 Име: Igor

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот