Адаптер за нано сим картичка

10 Фев, 2013 09:48 Се купува од Скопје Категорија: Телефони // Додатоци и опрема

Обнови Измени Избриши
Цена: По договор
Ми треба адаптер од нано сим (iPhone 5) во микро сим (iPhone 4/4s).
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 078244443 Име: Филип

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот