66Audio BTS Sport блутут слушалки

05 Апр, 2016 01:42 Се продава од Скопје Категорија: Останато

Обнови Измени Избриши
Цена: 3000 ден.
Блутут слушалки, on-ear дизајн. Отпорни на пот, бидејќи се наменети за вежбање. Го користев два пати, не во теретана. Батеријата трае повеќе од 20 часа. Блутут 4.0 Тежат 72 грама и се прегласни! Доаѓаат со кабелче за полнење, упатство, гаранција и торбичка. Копчињата за повици, зголемување/ намалување звук, претходна/ следна песна се на десната страна.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Име: Ноц32

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот