Се продава Mi 4 - 3GB ram / 16GB memorija / 3G мрежа - ЦРНА боја

28 Мар, 2016 18:15 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 12000 ден.
Се продава Mi 4 - 3GB ram / 16GB меморија / 3G мрежа - ЦРНА боја, во супер состојба, ќе видите според сликите. Тој е службен телефон во Hi Store, така да чуван е доста.. Има гаранција уште 3 месеца, инсталиран со Android 6.0 на него.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Име: The_maker

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот