Продавам бел Sony Xperia T3

31 Мар, 2016 15:34 Се продава од Скопје Категорија: Телефони // Мобилни телефони

Обнови Измени Избриши
Цена: 7500 ден.
Продавам одлично сочуван (како нов) Sony Xperia T3. Работи на сите мрежи, купен како PUBLIC од Телеком. Користен е скоро 7 месеци. Во оригинално пакување. Сеуште е под гаранција.
Прати E-Mail Прати Е-Маil Телефон 38975400950 Име: Мартин

Контактирајте го огласувачот


Обновете го огласотИзменете го огласот*Со секоја измена, огласот автоматски се обновува

Избришете го огласот